Een team van meesters en talenten, met een gedeelde liefde voor smaak, detail en gastvrijheid.
Edwin Kats - Patron
Behaalde als jongste kok ooit de titel SVH Meesterkok. Was topchef van De Swaen met één ster en kookte zelfs twee sterren bij La Rive in het Amstel Hotel. Na een aantal jaren in Libanon en China opende hij in 2013 Noble in Den Bosch en in 2018 Noble Kitchen in Cromvoirt, dat al sinds 2020 bekroond is met een Michelin ster.
Lars Albers - Chef de Cuisine
Kookte drie jaar als Sous Chef bij François Geurds en kookte zes jaar één ster als Chef de Cuisine bij Restaurant Noble. Hij bouwde zijn carrière op in de keukens van De Librije***, Prinses Juliana te Valkenburg, Cordial in Oss en De Kersentuin te Amsterdam. In 2020 opende hij Vigor in Vught dat al snel werd bekroond met een Michelin ster, maar in 2024 helaas moest sluiten. Zijn uitzonderlijke talent past uitstekend bij Noble Gastro House waar smaak en kwaliteit voorop staan.
Thijs Griffioen - Sous Chef
Volgde zijn opleiding aan de Cas Spijkers Academie en heeft brede ervaring opgedaan in gerenommeerde restaurants zoals Le Garage, Het Koetshuis, Karel V, De Vrienden van Jacob, Bridges, De Nederlanden en Da Vinci. Een hoogtepunt was zijn deelname aan de finale van de Prix Taittinger in Parijs. Hij brengt precies de passie, ervaring en stijl die Noble Gastro House zo bijzonder maken.
Xavier Giessen - Restaurant Manager
Begon zijn carriere bij Van der Valk en het Amstel Hotel, waar hij als Chef de Rang samenwerkte met Edwin in Restaurant La Rive met twee sterren. Als SVH Meestergastheer richtte hij restaurant Bolenius op wat bekroond werd met een Michelinster. Daarna droeg hij bij aan het oprichten van de Alliance Academy, waar gastronomisch talent zich kan ontwikkelen.